Проектиране на инструментална екипировка

Фирма KRISTIAN & DENI има над 20 години комбиниран опит в проектирането, разработването и производството на потребителски инструментални екипировки- шприцформи и щанци. Предлагаме уникални решения за вашия продукт. Ние сме в състояние да отговорим бързо на нуждите ви с изработката на инструментална екипировка. Производството ни на шприцформи и щанци е с изключителна прецизност и в най-кратък срок. Разработваме проектите си в различни формати.

Също така работим и по “стария начин ” с вашите мостри, скици, модели, части или съществуващи форми . Производственият цикъл е напълно затворен – от проектирането и конструирането на съответната инструментална екипировка, до крайния продукт. На всеки един от етапите се осъществява строг контрол, като допускане на компромиси в качеството не се позволява.

Производството на инструментална екипировка се осъществява чрез съвременни високоскоростни фрезови центрове и ерозийни машини. Извършва се 100% междуоперационен контрол. Всичко това се постига с помощта на съвременен софтуер и ноу-хау. Процесът на създаване на идейния проект е свързан с постоянна взаимна комуникация с клиента.

Именно това е гаранцията за оптимални решения, съобразени изцяло с изискванията и потребностите на клиента относно крайния продукт.