Начало>Детайли за мебели

Детайли за мебели

Kristian & Deni е водещ производител на метални детайли и части за мебели. Много производители в мебелната индустрия се доверяват на нашите щамповани детайли за мебели. Всички те изискват прецизна точност, високо качество, индустриална здравина и надеждност във всеки детайл, а ние осигуряваме точно това. Разполагаме с екипировката, която осигурява качествени детайли за мебели от неръждаема стомана месинг, алуминий, мед и други високоякостни материали.

Нашият инженерен екип притежава експертни познания за видовете метали и как всеки реагира на натиск и сила. Това приложно умение води до иновативни, ориентирани към качеството, безопасни и рентабилни решения за металните детайли за мебели. Ние винаги сме на разположение, за да ви помогнем по време на процеса на проектиране.

Метални компоненти за офис мебели

Kristian & Deni е вашият партньор в производството на метални мебелни компоненти. Имаме значителен опит в доставката на метални компоненти за мебели по поръчка на производителите на офис мебели от висок клас. Ние се отличаваме със създаването на високо функционални компоненти за разнообразни офис мебели. Нашите метални детайли могат да бъдат направени с акцент върху естетиката, здравината и движещите се елементи, като чекмеджета и други. Kristian & Deni е в състояние да произвежда специализирани компоненти за поддръжка на монтажни и крайни сглобки на офис мебели. Нашите усъвършенствани производствени възможности ни правят идеален ресурс за партньорите ни. Работете с нашия опитен екип за краткосрочни и дългосрочни производствени серии на метални компоненти за офис мебели.

Експертни услуги по производство не детайли за мебели по поръчка

С изработени по поръчка метални мебелни компоненти, производителите на мебели могат да подобрят и разширят своите продуктови предложения. Ние доставяме прецизни части, които могат да удовлетворят вашите най-уникални и визуално зашеметяващи проекти за мебели. Бюра, маси, легла, шкафове по поръчка, разделители и уникални столове могат да бъдат конструирани с помощта на нашите висококачествени детайли за мебели по поръчка. Нашият задълбочен производствен опит директно подкрепя вашите нужди от сглобяване, довършителни работи и др. Когато създаваме елементи за метални мебели по поръчка, ние планираме нашите производствени усилия около вашия уникален стил на офис мебели и изисквания за размери. Предлагаме разнообразни метални държачи за крака на маси, функционални окачвачи за скрит монтаж, панти за легла, планки за маси и много други специализирани елементи за монтажни нужди. Нашите възможности ви позволяват да произвеждате вашите идеални мебели, защото ние предлагаме решения, които наистина са персонализирани за целите ви.

В Kristian & Deni се гордеем, че предоставяме качествени метални компоненти за редица успешни клиенти в мебелната индустрия. Времето, в което изпълняваме краткосрочни проекти води в мебелната индустрия по ефективност. Готови сме да помогнем на вашия бизнес да достигне следващото ниво. Ние помагаме на производители на мебели като вас повече от 30 години.

Имаме знанията и опита в мебелната индустрия, за да оборудваме вашата компания с висококачествени щамповани метални части за мебели. Нашият доказан вътрешен процес на производство ще произведе компонентите, от които се нуждаете, според вашите точни спецификации, навреме и в рамките на бюджета.

Ние предлагаме метални части за мебели на производители за:

Декоративни мебели
Офис обзавеждане
Индустриални мебели
и още много други!

Свържете се с нас сега за безплатна оферта за вашия следващ проект!

Заглавие

Go to Top