Начало>Крепежни елементи за монтаж на фотоволтаични системи

Крепежни елементи за монтаж на соларни панели

Както една основа е от решаващо значение за здравината и стабилността на сградата, правилно изработените крепежни елементи за монтаж на соларни системи са от решаващо значение за успеха на добре изпълнен проект за соларна енергия. Независимо дали става дума за соларна ферма, потребителски или търговски соларни системи, за монтаж на покрив или друга конструкция, в Kristian & Deni имаме опит, инженерни познания и технологична възможност производство на разнообразни крепежни елементи за соларни панели.

Не е тайна, че в Kristian & Deni постоянно сме в разгара на технологията за производство и оперативни постижения в индустрията за соларна енергия. Нашите автоматизирани системи за производство на различни крепежни елементи за монтаж на соларни панели са в състояние да обработват широкомащабни проекти за слънчева енергия със скорост и прецизност, като по този начин спестявате време и пари.

Улавяне на неограничената сила на слънцето със соларни панели

От системи за концентрирана слънчево-термална енергия до фотоволтаични системи, в Kristian & Deni можем да помогнем на производителите и търговците на соларни панели и системи от етапа на проектиране до окончателния монтаж. В Kristian & Deni се фокусираме върху крайния резултат, за да можете да се съсредоточите върху своя дизайн. Нашият опит и умения ни позволяват да превъзхождаме в производството на метални крепежни компоненти за соларни панели, изработени според вашите точни стандарти и да ги доставяме навреме.

Крепежни метални елементи за соларни панели и системи, за скатни и плоски покриви

Крепежните елементи за соларни панели от Kristian & Deni могат да се адаптират индивидуално за няколко видове покриви, наклони и конструкции – независимо дали са керемиди, цимент, метални или др. Повече от 20 години ние израстваме в компетентност и опит и нашето високо ниво на обслужване на клиенти, както и разработването на иновативни продукти, които комбинират безопасност и прост монтаж, гарантират доброто мнение за Kristian & Deni от множество големи и малки клиенти.

Крепежни елементи за соларни панели за монтаж на наклонен, скатен покрив

Персонализирани крепежни елементи за фотоволтаични системи за скатни покриви. Нашите крепежни елементи за закрепване на соларни панели, за монтиране на покрива е оптимизирана за всички утвърдени покривни покрития (керемиди, метални покриви, цимент и др). Колкото са различни скатните покриви толкова различни са и крепежните елементи за монтаж на соларни панели.

Модулната структура на соларните монтажни системи дава възможност за комбиниране с всички предлагани единични компоненти като различни видове държачи, заземяващи клеми, фиксиращи планки, куки, различни монтажни профили, крайни и средни скоби и др. Крепежните елементи за фотоволтаични системи за предоставят оптимизирани решения за закрепване на соларните панели и конструкции за всеки тип покривно покритие.

Между другото, безопасността е на първо място. Нашите метални елементи за закрепване на соларни панели и фотоволтаични системи отговарят на най-високите изисквания за безопасност и целостта на вашия покрив и соларна система ще бъде запазена ако се приложи правилен монтаж.

Освен дизайн по ваш проект, в Kristian & Deni предлагаме специфичен асортимент от слънчеви закрепващи компоненти за фотоволтаични системи върху скатни покриви. Получавате високо качество в комбинация с лесен монтаж, безкомпромисна безопасност и добро съотношение цена-качество.

Крепежни елементи за соларни панели за монтаж на плосък покрив

Предлагаме различни варианти, както и възможност за изработка по ваш проект, на елементи за повдигнат монтаж на вашата фотоволтаична система на плосък покрив. Плоските покриви предлагат, благодарение на обикновено голямата повърхност, идеалната основа за монтаж на фотоволтаични системи. За закрепване на вашите соларни панели към покрива може да се използват стандартни фиксирани закрепващи елементи или повдигнати, за да може да получите най-високият възможен енергиен коефициент от фотоволтаичната си система.

Вашите предимства:
Стабилност в монтажа на соларните панели
Безопасно прехвърляне на натоварването под структурата на покрива
Бърз и лесен монтаж
Много възможности за комбиниране

Заглавие

Go to Top