Начало>Планки за монтаж на дървени конструкции

Планки за монтаж на дървени конструкции

В Kristian & Deni стремежът ни отличава стремежът ни към перфекционизъм в изработката на планки за монтаж на дървени конструкции. Чрез прецизност и стриктни тестове, ние произвеждаме висококачествени планки за монтаж на дървени конструкции, отговарящи едно към едно на разнообразните изисквания и задания на клиентите ни.

Използването на метални елементи за дървени конструкции може да доведе до безброй подобрения в този вид строителство, включително по-добра защита от земетресения и силни ветрове. Нашата широка гама и опцията за изработка на елементи по поръчка, осигуряват гъвкавостта, надеждността и високата производителност, от които безспорно се нуждае всеки.

В Kristian & Deni създаваме планки за монтаж на дървени конструкции, които помагат на хората да създават по-безопасни и здрави сгради и домове. Конекторите са произведени според най-високите стандарти за качество и са проектирани и тествани за работа.

Конектори за дървени конструкции

Конекторите за дървени конструкции са специално проектирани да осигурят здрава връзка при дървени структурни системи. Тези метални (стоманени) съединители са от решаващо значение за осигуряване на здрави връзки дърво към дърво, дърво към зидария или дърво към бетон.

В съвременната дървена конструкция е обичайно да видите разнообразие от нарязан дървен материал. Планките за монтаж на дървени конструкции са разработени за ефективно улесняване на връзките между разнообразието от нарязани дървени елементи. Съществуват разнообразни планки и конектори, всеки от които се използва за осъществяване на определена връзка. Планките за монтаж на дървени конструкции са ефективни за инсталиране поради своите шаблонни отвори за пирони, винтове и болтове. Лесно може да се определи точно какъв тип планка е необходима, въз основа на изисквания за натоварване, представени в таблица от производителя, инженера и архитекта. Проектантите трябва да вземат предвид необходимия размер, количество и вграждане на крепежните елементи и да потвърдят, че са съвместими с дървената конструкция.

Не сте сигурни какво търсите? Ето обобщение на някои от продуктите:

Основи и капачки за греди и стълбове – Основите за стълбове, известни също като основи за колони, се използват за закрепване на стълб или греда към бетонна основа. Капачките за стълбове се използват за закрепване на стълб към греда в горната част.

Планки за гредоред – помагат при закрепването на гредите във фиксирана позиция, създавайки по-добра връзка между гредата и стената или друга греда.

Метални рамкиращи ъгли – Използва се за укрепване и свързване на две парчета дървен материал или други подходящи основи под ъгъл и осигурява по-последователни, прави ъгли.

Скоби за огради – Скобите за ограда укрепват връзката между оградните релси и стълбовете и осигуряват приятен козметичен вид.

Опъващи връзки – Опъващите връзки обикновено се използват в панелната покривна конструкция за анкериране на бетонни или зидани стени към покривна рамка.

Конектори за бетон – Тези съединители са проектирани да се използват за връзка на дървена конструкция с бетон.

Ъглови планки – Използват се за по-здрава връзка между две греди. В Kristian & Deni разполагаме с разнообразни размери, подходящи за всякакъв случай.

Планки и конектори (връзки) за монтаж на дървени конструкции, по поръчка

Освен стандартните планки, които може да намерите като продукти в нашия онлайн магазин, в Kristian & Deni можем да изработим всякакви метални конектори (връзки) и планки по ваше задание и проект.

Свържете се с нас днес, за да разберете как можем да ви помогнем да изведете следващия си проект на следващото ниво.

Заглавие

Go to Top