Начало>Решетки и тела за отводнителни системи

Решетки и тела за отводнителни системи

Една от индустриите, в които сме се специализирали в Kristian & Deni са решетките и телата за отводнителни системи. Ние сме специалисти, когато става въпрос за бързо и пълно източване на повърхностни води в дренажната система, без значение дали става въпрос за частни или индустриални сгради, пътища или други обекти. Ние предлагаме широка гама от решетки за отводнителни системи (канали), за голямо разнообразие класове на натоварване и области на приложение. Също така, предлагаме и изработване на отводнителни тела и решетки според вашите точни изисквания, по ваша спецификация и задание.

Благодарение на нашата компетентност и познания за различни материали, ние винаги можем да ви предложим оптималната решетка или тяло за отводнителна система, която да отговаря на вашите нужди: всякакви размери решетки, включително и нестандартни размери, точно проектирани за вашите нужди.

Отводнителни системи за паркинги и подземни гаражи

На обществени места и много посещавани зони, като паркингите и гаражите, е важно отводняването да протича гладко. В Kristian & Deni предлагаме дренажни решения за всяка ситуация в широк спектър от гаражни и паркинг зони. Без значение дали паркингът е многоетажен или подземен, решетките ни за отводнителни системи са устойчиви, без да ръждясват в продължение на години.

Решетки за отводнителни системи на пътища

В Kristian & Deni можем да разработим специални решетки за отводнителни системи на пътища. Благодарение на монолитния дизайн на нащите решетки за отводнителни системи, продуктите ни са изключително стабилни и запазват формата си за дълго време.

Решетки за шахти

Можем да изработим стандартни и нестандартни решетки за шахти, които са устойчиви на износване и натоварване, с минимална поддръжка. Ако имате конкретен проект или задание за решетка за шахта, с радост ще помогнем в проекта ви.

Заглавие

Go to Top