Начало>Стелажи

Стелажи

В Kristian & Deni сме специализиране в изработката на всички компоненти за стелажи и други метални решения за съхранение, които към момента са едни от най-универсалните на пазара. Ние не сме само производител и доставчик на стелажни системи, но и вашият експертен консултант, винаги готов да предложи продуктите и услугите, които най-добре отговарят на вашите нужди и тези на клиентите ви.

Стелажи “Направи си сам”

Стелажните ни системи са с европейски стандарт в индустрията за метални стелажи “Направи си сам”. Непрекъснато се стремим да подобряваме продуктите си и сме верен партньор на големи вериги със стелажи “направи си сам”. Специализирали сме се и в проектиране и производство на индустриални метални стелажи, ориентирани към сектора DIY. Задълбочената диагностика на пазарните нужди на клиентите, заедно с най-добрите съвети за позициониране и диференциране на асортимента, ни превърнаха в перфектния партньор на веригите със стелажни системи “направи си сам”.

Индустриални стелажи

Произвеждаме стелажи за различни индустрии, за съхранение на всички видове продукти: леки, средни и тежки товари и инструменти. Имаме доказан опит като производител на индустриални стелажи както в проектирането, така и при изчисляването и производството на различни системи за съхранение.

Нашата компания се откроява с предлагането на качествено обслужване, широка гама от стелажи, проектирани и произведени с абсолютна отдаденост, с уважението и подкрепата на вярна дистрибуторска мрежа, която всеки ден успява да достигне до все повече нови клиенти.

Ние имаме гарантиран опит като производители на индустриални рафтове. Нашите съоръжения са оборудвани с най-съвременна технология. Това ни дава свобода, когато става въпрос за дизайн, пълна автономия, когато става въпрос за производство и максимална гаранция за качество.

Всички суровини, които използваме, както и производствените процеси, които извършваме, са разработени и одобрени в Европейския съюз при най-взискателните стандарти за качество, опазване на околната среда и безопасност на труда. В Kristian & Deni имаме, всички необходими сертификати като: Система за управление на качеството (ISO 9001), Система за управление на околната среда (ISO 14001), Система за управление на здравето и безопасността при работа (OHSAS 18001) и Сертификат EN 1090: CE маркировка на метални конструкции.

Индустриални стелажи, адаптирани към нуждите на вашия склад или помещение

Всички наши продукти съставляват широка гама от решения за съхранение, които, заедно със съветите на нашия технически и търговски екип, ще решат проблемите ви със съхранението, с качество и безопасност, на възможно най-ниска цена. Разполагаме с най-гъвкавите и усъвършенствани производствени системи като прецизно рязане на стоманени части,, щанцоване, профилиране и др.

Дизайн по поръчка за всички видове индустриални стелажи

Постоянните иновации са основите, върху които се основават ценностите, които идентифицират Kristian & Deni и сме убедени, че това е единственият начин за растеж на компанията. Можем да изработим стелажи за вашите складове и други помещения по поръчка. Не се колебайте да ни изпратите задание или проект, или се свържете с наш служител, за да научите повече.

Заглавие

Go to Top